HAVAHDU! – Asunnottomien yö Hiedanrannassa

Lielahden kartano Tehdaskartanonkatu 38, Tampere

Tapahtumassa tarjolla tietoa ja neuvontaa asunnottomuuden ehkäisemiseen ja apua, kun asunnottomuus on totta. Soppatarjoilu.

Hiedanrannan vilttikirppis

Tule myymään, tekemään löytöjä tai vain viettämään kesäpäivää kartanon upeaan ympäristöön! Vilttikirppis järjestetään Lielahden kartanon pääovien puoleisella nurmialueella, Maria Lydian polun varrella. Järven puoleinen nurmialue on rauhoitettu tänä kesänä uuden nurmen kylvön vuoksi. Tapahtuma on ilmainen ja omatoiminen, eikä vaadi ennakkoilmoitusta. Kirppiksen aikana Lielahden kartanolla palvelee Kartanokahvila Mielihyvin sekä Galleria Muuntotila. Saavuthan paikalle vain terveenä

Vapaa

Hiedanrannan Puutarhajuhlat 2021- livestream

Hiedanranta Osoite: Tehdaskartanonkatu 38, Tampere

Hiedanrannan Puutarhajuhlien verkkotapahtuman ohjelmassa musiikkia ja sirkusta! Tule mukaan linjoille klo 13-15 Hiedanrannan Youtube-kanavalle.

Vapaa

Viekkaat vieraslajit luonnossamme -luento

Syötävä puisto Tehdaskartanonkatu 38, Tampere

Maksuttomalla luennolla kerrotaan yleisimmistä haitallisista vieraslajeista, niiden tunnistamisesta ja torjunnasta Haitalliset vieraslajit aiheuttavat vahinkoa alkuperäisluonnolle, heikentävät satoa ja aiheuttavat metsätuhoja, tai niistä on haittaa ihmisten tai kotieläinten terveydelle. Vieraslajeista voi olla harmia myös silloin, kun ne valtaavat virkistysalueen tai uimarannan. Ilmaston lämpenemisen myötä vieraslajien aiheuttamat haitat tulevat todennäköisesti kasvamaan. Tilaisuus järjestetään valtakunnallisessa Viekas LIFE-hankkeessa, yhteistyössä

Testikävely Hiedanrannan kulttuuriraitilla

Hiedanranta Osoite: Tehdaskartanonkatu 38, Tampere

Testikävelyllä on tarkoitus kerätä vinkkejä kiinnostavista pysähdyspaikoista sekä havaintoja ja tarinoita tehdasajalta ja myöhemmistäkin vaiheista. Tervetuloa kommentoimaan suunnitelmaa!

Vapaa

HAVAHDU! – Asunnottomien yö Hiedanrannassa

Lielahden kartano Tehdaskartanonkatu 38, Tampere

Hiedanrannassa vietetään Havahdu! - Asunnottomien yötä 14.10. klo 16-20. Ohjelmassa tietoa, keskustelua, musiikkia, sirkustyöpaja, valoja ja tuliesitys, sauna ja soppatarjoilu!

Vapaa