Saapuminen Hiedanrantaan

Hiedanraitti Näsijärven rannassa on avattu yleiseen käyttöön pyöräilijöille ja jalankulkijoille. Hiedanraitti on nopein reitti Paasikiventien suunnasta kulkeville Hiedanrantaan. Lielahden suunnasta kulkeville pyöräilijöille ja jalankulkijoille paras reitti kulkee Tehtaan Paasikiventien puolella. Autolla saapuvat pääsevät Tehdaskartanonkadun kautta. Tehdaskartanonkadulla kannattaa olla tarkkana tilapäisten liikennejärjestelyiden takia.

Pyörällä

Kävely- ja pyöräilyreitti kulkee Paasikiventieltä Hiedanraittia pitkin Hiedanrantaan. Lielahden suunnasta kulkeville paras reitti kulkee Tehtaan eteläpuolella. Tehdaskartanonkadun kautta kulku kiinteistöille sallittu.

Avaa kartta isompana

Bussilla

Lähimmät pysäkit ovat tällä hetkellä Paasikiventiellä Hiedanrannan pysäkillä. Alueelle pääsee myös Lielahdenkadun pysäkeiltä (Lielahti C ja Lielahti D). Muovitehtaalle pääsee Enqvistikadun ja Harjunsivun pysäkeiltä.

Avaa kartta isompana

Autolla

Hiedanrantaan ajetaan Lielahdenkadun kautta. Lielahden kartanon vieressä on parkkialue ja alueella on muutamia merkattuja pysäköintipaikkoja Tehdaskartanonkadun varrella.

Avaa kartta isompana

Hiedanraitti avataan jälleen

Suljettuna ollut Hiedanraitti otetaan takaisin yleisen liikenteen käyttöön. Hiedanraitti on pyöräilyn ja jalankulun yhteys, autolla Hiedanrantaan kuljetaan edelleen Tehdaskartanon kautta.

Avaa artikkeli

Alueen työmaat ja yhteystiedot

Missä rakennetaan mitäkin ja keneen voi ottaa yhteyttä.

Työmaiden yhteystiedot

Raitiotieallianssin työmaat

Raitiotieallianssi tiedottaa sivuillaan töistään Hiedanrannassa, kannattaa seurata!

Hiedanranta Allianssin sivuilla

Osoitteita Hiedanrannassa

Lielahden kartano ja kartanon parkkipaikka | Tehdaskartanonkatu 38, 33400 Tampere

Hiedanrannan Paja | Tehdaskartanonkatu 28, 33400 Tampere

Skeittihalli Kenneli D.I.Y. | Tehdaskartanonkatu 24, 33400 Tampere

Jukola, Hiedanrannan Kehitys Oy:n toimisto | Tehdaskartanonkatu 36, 33400 Tampere

Muovitehdas | Tehdaskartanonkatu 16, 33400 Tampere