Hiedanrannan Puutarhajuhlat

Koko perheen yhteinen kesäkauden päätösjuhla tarjoaa musiikkia, esityksiä, lastenohjelmaa, taidetta, tanssia, sirkusta ja kurkistuksia tulevaisuuden kaupunginosaan sekä tietysti kivaa tekemistä ja yhteisöllistä tunnelmaa!

 

 

Hiedanrannan Puutarhajuhlien 2024 ohjelmahaku

Onko sinulla esitys, työpaja, ohjelmanumero tai hauska tekemisidea tapahtumaan?

Tule mukaan tekemään koko perheen yhteistä kesäkauden päätösjuhlaa. Haemme ohjelmatarjouksia la 17.8.2024 järjestettäviin Hiedanrannan Puutarhajuhliin. Ehdotuksesi voi olla esitys, työpaja, ohjelmanumero, musiikkia, osallistava tai yhteisöllinen toiminta tai muu tapahtumaan sopiva idea. Tapahtuma järjestetään päiväsaikaan pääasiassa ulkotapahtumana.

Kerro ehdotuksessasi selkeästi ja lyhyesti

  • Mitä tarjoat ja kenelle se on suunnattu
  • Millaisia tarpeita ehdotuksesi sisältää (tilatarve, tekniikka, muut tarpeet)
  • Kuinka monelle henkilölle ohjelma on suunnattu (työpajat, osallistava toiminta).
  • Ohjelmaehdotuksen hinta

Ohjelmaehdotukset: tapahtumat@hiedanranta.fi su 7.4.2024 mennessä.
Lisätietoja: 044 431 4931/ Henni Salo, Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö

Lapsi katsoo esitystä Tehdasaukiolla

Yleisöä Hiedanrannan Kartanon edustalla Puutarhajuhlilla 2022

Puutarhajuhlat järjestetty jo vuodesta 2016

Perinteeksi muodostuneita Puutarhajuhlia on järjestetty kartanon ja Tehtaan miljöössä jo vuodesta 2016 ja tapahtuma kerää vuosittain tuhansia kävijöitä. Hiedanrannan Puutarhajuhlat tarjoavat alueella musiikkia, lastenohjelmaa, taidetta, kurkistuksia tulevaisuuden kaupunginosaan sekä tietysti kivaa tekemistä ja yhteisöllistä tunnelmaa. Tapahtumassa on ohjelmaa Hiedanrannan alueen omien toimijoiden ja yritysten toimesta, mutta myös muualta Tampereelta.

Musiikkia, esityksiä ja yhteisöllistä tekemistä

Puutarhajuhlat tarjoavat vuosittain musiikkiesityksiä ja viime vuonna lavalle nousivat Topi Saha, Pelkkä Poutanen ja Luhtaniitty. Kartanopuiston valtasi lastenohjelma, jossa oli mahdollisuus muun muassa osallistua saippuakuplatyöpajaan satuhahmojen kanssa, pomppia pomppulinnassa ja ottaa glittertatuointi Tapahtumatyttöjen pisteellä. Tehdasaukiolla esiintyivät Sorin Sirkus, Improvisaatioteatteri Snorkkeli ja Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja Hauskiksen Musahubailu. Hiedanrannan Kehitys Oy ja Tampereen kaupungin kaavoitus olivat esittelemässä tulevan kaupunginosan suunnitelmia ja kehittymistä.

Puutarhajuhlien tunnelmaa

Tapahtumat