Hiedanrannan Kehitys Oy on kasvavan Tampereen palveluksessa

Tavoitteenamme on rakentaa Hiedanrannasta yli 20 000 tyytyväisen asukkaan kaupunginosa, jossa historia näkyy ja kulttuuri sekä liiketoiminta kukoistavat. Vastaamme Tampereen kasvuun kehittämällä älykästä ja kestävää kaupunkia. Hiedanrannan Kehitys Oy on Tampereen kaupungin kokonaan omistama, markkinaehtoisesti toimiva osakeyhtiö. Taloutemme perustuu tontinmyyntituloihin ja muihin kiinteistöliiketoiminnan tuottoihin.

Omistamme Hiedanrannan maa-alueet ja rakennukset ja tehtävänämme on niiden kehittäminen. Kartanon ja tulevan hyvinvointikeskuksen alueet kuuluvat edelleen Tampereen kaupungille. Toimimme läheisessä yhteistyössä Tampereen kaupungin kaavoituksen, Hiedanrannan kehitysohjelman ja maanomistajien kanssa.

Yhteistyösopimuksella kaupungin kanssa yhtiö sitoutuu kehittämään omistamiaan alueita Hiedanrannan kehitysohjelman, yleissuunnitelman ja Tampereen kaupungin asuntopolitiikan periaatteiden mukaisesti. Yhtiö sitoutuu kustannuksellaan rakentamaan alueellensa yhdyskuntatekniikan ja yleiset alueet sekä luovuttamaan ne kaupungille asemakaavoituksen sopimuskorvauksena.

Hiedanranta toimii jatkossakin kehittämisympäristönä ja yhteistyöalustana lukuisille älykkään ja kestävän kaupunkikehittämisen hankkeille ja kokeiluille. Taide, kulttuuri ja arkkitehtuuri kuuluvat alueelle. Tampereen kaupunki ja yhtiö sitoutuva yhdessä ja erikseen tämän myötävaikuttamiseen.

Olemme Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry:n ja Green Building Council Finlandin jäsen. Rakli on kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien järjestö. GBCF on kestävän rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto.

            

 

Hiedanrannan Kehitys Oy:n hallitus

Mika Pekkinen, hallituksen puheenjohtaja
Juuso Jankama, hallituksen jäsen
Janne Kytö, hallituksen jäsen
Pekka Pohjoismäki, hallituksen jäsen
Kirsi Rossi, hallituksen jäsen
Tuukka Salkoaho, hallituksen jäsen

Laskutus- ja postiosoite

Hiedanrannan Kehitys Oy
Y-tunnus: 3002666-6

Käynti- ja postiosoite:

Hiedanrannan Kehitys Oy
Tehdaskartanonkatu 36
33400 TAMPERE
info@hiedanranta.fi

Hiedanrannan Kehitys Oy:n tunnus

Toivomme teidän lähettävän laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina:

verkkolaskutusosoite: 0037300266662360
välittäjän tunnus: 003703575029
verkkolaskuoperaattori: CGI Oy

Varmistathan tarvittavan laskutusviitteen tilaajalta. Maksuehdon laskuilla tulee olla 21 päivää.

 

Paperilaskut pyydämme osoitteeseen:

Hiedanrannan Kehitys Oy
0037300266662360
PL 5014
02066 DOCUSCAN

Tähän osoitteeseen ainoastaan laskut, muun postin voi lähettää postiosoitteeseen

Muita Tampereen kehittäjiä ja kumppaneitamme

Viiden tähden keskusta

Tampereen keskusta uudistuu merkittävästi vuoteen 2030 mennessä. Kaupunkirakenne eheytyy ja tiivistyy. Keskustassa on valmius rakentaa asuntoja noin 15 000 asukkaalle. Uusia työpaikkoja voi syntyä noin 15 000. Viiden tähden keskustan kehittämisohjelma 2018–2030 edistää kaupunkistrategian toteutumista kaupungin ytimessä.

Viiden tähden keskusta

Älykaupunki kaupunkilaisille -kehitysohjelma

Älykäs Tampere haluaa laittaa datan, teknologian ja tekoälyn vastuullisesti töihin ihmisten ja yritysten puolesta. Työ toteutuu yhteistyössä ja yli organisaatioiden ja maantieteellisten rajojen.

Smart Tampere

Tampereen Ratikka

Ratikka kulkee Hiedanrantaan jo alkuvuonna 2025 ja pysähtyy tulevan Keskustan (Hiedanranta) sekä Tehtaan (Tehdas) pysäkeillä. Näsisaaren rakentuessa sekin saa oman pysäkkinsä. Tekijöinä ovat Raitiotieallianssi, Tampereen Raitiotie Oy, Nysse, Liikennöinti- ja kunnossapitoallianssi ja Tampereen kaupunki.

Kuva: Pasi Tiitola, Tampereen Raitiotie Oy

Raitiotie