Kuvauspaikkana Hiedanranta

Rouhean kaunista ja monipuolista aluetta on hyödynnetty Instagram-kuvista mainoksiin ja tv-draamaan. Kuten kaikilla julkisilla paikoilla (joihin on vapaa pääsy), Hiedanrannassakin saa kuvata – häiriötä aiheuttamatta.

Poikkeuksia ja huomioitavaa

Ilmoitathan, jos kuvauksesi vaatii kulkuväylien sulkemista tai varaa alueen osaa pidemmäksi aikaa. Muutenkin mm. tapahtumien ja rakennustöiden takia, meidän on hyvä tietää mitä alueella tapahtuu. Tämä on myös kuvaajan etu. Autamme mahdollisuuksien mukaan käytännön järjestelyissä.

Kysy lupa rakennusten sisätiloissa kuvaamiseen. Tehtaan sisällä sekä sisäpihalla ja muilla suljetuilla alueella kuvaaminen on aina luvanvaraista. Tilojen käytöstä laaditaan sopimus ja tehtaan alueella turvallisuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Drone-lennättämisessä on noudatettava Trafin määräyksiä sekä alueen sisä- että ulkopuolella. Rakennusten ylilentämiseen on kysyttävä maanomistajan lupa.

Kun jaat kuvia tai viestit teoksestasi somessa, merkkaathan paikaksi Hiedanranta ja käytät tunnistetta #hiedanranta. Todennäköisesti mekin haluamme viedä kanavissamme viestiä upeasta prokkiksestasi!

Kysy kuvauksista info@hiedanranta.fi

Aito Median Koskisen kuvaukset tehtaalla (yläkuva) ja Kartanolla helmikuussa 2021.

Pikku Kakkosen Korvamadon kuvaukset Pajalla

Pikku Kakkosen Korvamato -sarjan haki vauhtia ja rosoista pintaa Pajan maastosta kesäkuussa 2020.