Ravintolat ja kahvilat

Blokki Outdoor Lounge Bar & Kitchen -ravintola ja sauna

Löydät tänä kesänä supersuositun BLOKKI-ravintolan Tehdasaukion huikeasta tiilimiljööstä. Ravintolan valikoimissa on maukkaita kana-annoksia, tuunattuja ranskalaisia, virvokkeita sekä olutta ja siideriä.

BLOKKI Outdoor Lounge Bar & Kitchen vastaa tänä kesänä myös Hiedanrannan saunan toiminnasta. BLOKKI-ravintolan ja saunan muodostama uusi vehreä terassikeidas tarjoaa upean ulkoilmaolohuoneen, jossa voi nauttia kesäiltoina muun muassa livemusiikista ja saunatapahtumista urbaanissa tehdasmiljöössä.

Ravintola aukioloajat:
Ma-To 12.00-20.00
Pe-La 12.00-22.00
Su 12.00-20.00

Saunan aukioloajat:
To 16.00-19.30
Pe-La 16-21.30
Yleisömaksu 5€

Yleisösauna on auki laajemmilla aukioloilla tapahtumakohtaisesti. Poikkeusaukioloista ilmoitetaan BLOKKI:n nettisivuilla. Sauna on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön pääsääntöisesti saunan aukioloaikojen ulkopuolella.

Osoite:
Tehdasaukio, Tehdaskartanonkatu 24

Blokki Street Food

Facebook

Instagram

Hempee x Minetti -jäätelökioski

Hiedanrantaan on avattu kaupunginosan ensimmäinen jäätelökioski! Hempee x Minetti -kesäkioskin valikoimaan kuuluvat mm. Hempee keksijäätelö -sandwich, Minetti-jäätelöt, kahvi sekä jääkahvi. Lisäksi kioskista voi vuokrata piknik-vilttejä ja lautapelejä sekä muita kesäisiä pelejä, kuten mölkkyä.

Aukioloajat:

Toukokuussa 20.-26.5. ke-pe klo 13-18, la klo 10-19 ja su klo 10-18.

Kesä- ja heinäkuussa
ma-to klo 10-18, pe-la klo 10-19 ja su klo 10-18.

Juhannuksena 21.-23.6. Hempee x Minetti on kiinni.

Osoite:
Jukolanaukio, Tehdaskartanonkatu 36

Instagram

Näinen pitel

Kartanokahvila Mielihyvin

Lielahden kartanon kauniissa kahvilassa on tarjolla suolaisia ja makeita leivonnaisia, virvokkeita ja jäätelöä. Kartanon terassi puiston puolella tarjoaa upean järvimaiseman. Kahvilassa järjestetään myös pienimuotoisia tapahtumia, yhteisöllisiä tapaamisia sekä näyttelyitä. Kahvilassa työskentelee palkatun henkilökunnan lisäksi Sopimusvuori ry:n  kuntouttavan työtoiminnan asiakkaita.

Kartanokahvilan aukioloajat:
ti-pe klo 10-17
la- su klo 11-18
ma suljettu
Muutokset aukioloajoissa ilmoitetaan kartanokahvilan Facebook-sivuilla.

Osoite:
Lielahden kartano, Tehdaskartanonkatu 38

Facebook

Instagram

Leivoksia ja kahvikuppi