Hiedanrannan Sauna

Street foodia, livemusiikkia ja saunatapahtumia Tehdasaukiolla

Hiedanrannan Sauna aukeaa kesällä 2024! BLOKKI Outdoor Lounge Bar & Kitchen vastaa tänä kesänä myös ravintolatoiminnan lisäksi Hiedanrannan saunan toiminnasta. Yleisösauna on auki torstaista lauantaihin ja laajemmilla aukioloilla tapahtumakohtaisesti. Sauna on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön pääsääntöisesti yleisösaunavuorojen ulkopuolella.

BLOKKI-ravintolan ja saunan muodostama uusi vehreä terassikeidas tarjoaa upean ulkoilmaolohuoneen, jossa voi nauttia kesäiltoina muun muassa livemusiikista ja saunatapahtumista urbaanissa tehdasmiljöössä.

Hiedanrannan sauna toimii sekasaunana ja sisäänpääsy maksetaan BLOKKI:n tiskille. Saunaan ei saa viedä omia juomia, lukuun ottamatta omaa vesipulloa. Kaikki saunassa nautittavat virvoitusjuomat haetaan tiskiltä. Alkoholin nauttiminen saunassa on kielletty.

Sisäänpääsymaksulla saa saunoa koko illan ajan. Saunojien pitää tuoda mukanaan oma pefletti, uimapuku ja pyyhe. Ilman uimapukua ei saunaan saa mennä. BLOKKI-ravintolan henkilökunta lämmittää saunan torstaista sunnuntaihin klo 16 alkaen. Tervetuloa!

Saunan aukioloajat:
To 16.00-19.30
Pe-La 16.00-21.30
Yleisömaksu 5€

Ravintolan aukioloajat:
Ma-To 12.00-20.00
Pe-La 12.00-22.00
Su 12.00-20.00

Osoite:
Tehdasaukio, Tehdaskartanonkatu 36

Blokki Street Food

Facebook

Instagram