Vapaat tilat Hiedanrannan Pajalla

Näkisitkö omat työtilat Hiedanrannan karunkauniissa miljöössä? Paja ei tarjoa kaikkia modernien toimitilojen mukavuuksia, mutta vuokratasokin on kohtuullinen. Pajan yhteisöön otetaan mukaan käsityöläisiä ja kädentaitajia, jotka ovat avoimia yhteistyölle ja joiden työtä voi myös ostaa paikan päältä. Tunnetko sopivan tekijän tai oletko itse sellainen? Tiloja vuokrataan vain Y-tunnuksellisille toimijoille.

Hiedanrannan Paja

Pajan kulmaus kesällä 2021

Suutarin työtila, yläkerta, jaettu työtila

Ateljee EW etsii työtilaansa toista suutaria tai muuten itsensä sopivaksi tilaan katsomaansa tekijää viimeistään heinäkuusta 2022 ainakin elokuuhun 2023 saakka. Suuri ja valoisa noin 110 m² työtila jaetaan yhdessä kahden muun yrityksen, Humbugin ja Verhoiluliike Tuija Jaakkosen kanssa. Laitteisto toimii hyvin valmistavalle suutarille: Pfaffin tolppakone, Hardo super-mini putsi sekä pohjaprässi lestin kanssa käytettäväksi. Lisäksi yhteiskäytössä tai lainattavissa olevia koneita ovat liimapöytä, meisti, nahanohennuskone sekä erilaisia teollisuus- ja kotiompelukoneita, saumuri ja kangas/liimaprässi jne.

Vuokrasuhde tehdään Hiedanrannan Kehitys Oy:n kanssa – tarkemmat lisätiedot koneista ja tiedustelut noora@emiliawessman.com

Tila 103, alakerta, 44,5 m²

Rouhea katutason työtila, jossa on viimeisimpänä pitänyt seppä takonut rautaa. Lattia on alkuperäinen tehtaan ajoilta, ikkuna sisäänkäynnin vieressä länteen vastapäätä Hiertämöä ja kaksi ikkunaa itään kartanolle päin. Ei omaa vesipistettä, useampi voimavirtapistoke löytyy.

Tila 205, yläkerta, 7,5 m²

Pieni ja siisti toisen kerroksen työtila – vapaana sopivalle tekijälle!

Tila 203, yläkerta, 16,5 m²

Yläkerran tila joka tulee vuokralle remontin valmistuttua loppuvuodesta 2022 aikana. Ikkunat Hiertämön muraaleja vastapäätä länteen päin. Remontissa parannellaan samalla Pajan sosiaalitiloja.

Etsitkö työtilaa? Ota meihin yhteyttä:

Vuokralaisen tulee olla arvonlisäverorekisteriin kuuluva yritys

Lisätietoja tiloista ja vuokrauksesta:
Hilja Lappalainen
Hallintokoordinaattori
050 409 7761
hilja.lappalainen@hiedanranta.fi

Yhteys Hiedanrannan pajalaisiin:
Hiedanrannan paja ry
hiedanrannanpaja@gmail.com