Hiedanrannan sauna

Sauna lämpiää keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17-20!

Vuoroille mahtuu kerralla 10 henkilöä. Saunavuoron voit varmistaa viestillä 041 511 6853 tai korentoartofficial@gmail.com. Saunamaksu 5€ maksetaan paikan päällä saunatontulle MobilePaylla. Maksulla katetaan saunatoiminnan juoksevia kuluja. Sauna on unisex, joten uikkari mukaan – samoin omat juomat, pyyhe, laudeliina ja luonnonmukaiset pesuaineet. Saunalla on grilli, jossa voi paistaa omia makkaroita.

Ajantasaisimmat tiedot löydät Instagram-tililtä @Hiedanrannansauna ja saunan Facebook-sivulta.

Saunaa voi myös varata muina päivinä omalle porukalle. Saunatonttu antaa ohjeet ja näyttää kuviot. Nähdään lauteilla!

Hiedanrannan sauna löytyy Lielahden kartanon ja vanhan tehdasalueen välistä, 1800-luvun Jukola-talon vierestä. Kokonaisuuteen kuuluu kontteihin rakennetut pukutilat, terassi ja esiintymislava. Saunomaan mahtuu kerrallaan noin kahdeksan ihmistä ja löyly on lempeä.

Toimintaa pyörittävinä ”saunatonttuina” toimii KorentoArt ry. Se on sirkus- ja performanssitaiteilijoiden sekä muusikoiden joukko, joka haluaa luoda uutta ja kokeilevaa yhteisötaidetta Tampereelle.

KorentoArtin saunatontut remontoidun saunan edessä

KorentoArtin saunatontturyhmä: vasemmalta Erika Ahola, Kaisa Kortesoja, Mona Ratalahti, Matias Salmenaho ja Antti-Jussi Kortesoja. Porukassa mukana myös Sami Kilpiö ja Nelli-Lotta Hietaniemi.

Hiedanrannan sauna somessa