Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Galleria Muuntotila: Siina Levonoja

Galleria Muuntotila: Siina Levonoja

14 heinäkuun | 12:00 - 18:00

Vapaa pääsy

Siina Levonoja – The Underwater Lifeforms And My Inner Mind

Näyttelyssä 29.6.-21.7. on esillä Siina Levonojan keraamisia veistoksia ja reliefejä vuosilta 2019-2024. Ensimmäiset teokset syntyivät Levonojan kiinnostuksesta ja ihailusta koralliriuttojen elämää kohtaan. Veistokset alkoivat kasvattaa omaa maailmaa, jonka alkuaineita ovat taiteilijan mielikuvat, haaveet ja kaipaus.

-Lapsena minulla oli 60 litran akvaario. Katselin kaloja ja haaveilin olevani kala. Sellainen surrealistinen kaipaus muihin todellisuuksiin on pysynyt minussa aikuisuuteen. Kaipaus peilin taakse, rajan yli, tuntemattomaan. Unelma irtautua käsitteiden ja sanojen maailmasta. Päästä sukeltamaan vedenpinnan alle ja kohdata toiset kaltaisensa. -Siina Levonoja

Siina Levonoja on helsinkiläinen kuvataiteilija, jonka taiteessa toistuvat usein eläimet, eläinkysymykset sekä eri lajien ja elämänmuotojen yhteiselo. Levonojan monialainen työskentely rakentuu performatiivisista interventioista ja installaatioista, lajienvälisestä taiteesta ja kuvanveistosta. Hänelle läheisin materiaali on poltettu ja polttamaton savi.

Levonoja valmistui taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston (ARTS) Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) -ohjelmasta 2019. Levonojan teoksia on Valtion taideteostoimikunnan, Aalto-yliopiston opiskelijasäätiön sekä yksityisissä kokoelmissa. Hän on Muu ry:n ja Helsingin Taiteilijaseuran jäsen.

Galleria Muuntotila avoinna ti-pe 10-17, la-su 12-18

Vapaa pääsy

Galleria Muuntotila
Lielahden kartano 1krs.
Tehdaskartanonkatu 38

Tiedot

Päivämäärä:
14 heinäkuun
Aika:
12:00 - 18:00
Sarjat:
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Galleria Muuntotila
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, 33400 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto