Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiedanrannan kahvihetki: Ninni Forever Band -livestream

4.6.2021 | 14:00 - 15:00

Hiedanrannan kahvihetkessä ampaistaan kesäkuun ensimmäiseen viikonloppuun Ninni Forever Bandin siivittämänä!

Ninni Forever Band tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Se on riemukkaasti surumielistä ja energisen levollista. Se on kiiltävän viileää maailmanluokan hittimusaa ja nukkavieru vanha ystävä jota tahtoo halata. Se on puupäisen simppeliä ja hämmentävän monimutkaista. Se on hupsua ja syvällistä, se on arkista ja yliaistillista, se on kotikutoista ja valmista stadioneille.

Ninni Luhtasaari on muusikko, kuvataiteilija ja hatuntekijä. Hänet tunnetaan myös yhtyeistä Maria ja Marsialaiset, Pintandwefall ja Risto. Nyt Ninni Forever Bandissa on kolme uutta jäsentä: Sini Mäenpää rummuissa, Joni Ekman kitarassa sekä Risto Ylihärsilä sähköpianossa ja junosssa. Ninni soittaa bassoa.

Hiedanrannan virtuaalista kahvihetkeä on vietetty kesäkuusta 2020 alkaen joka kuun ensimmäinen perjantai klo 14. Esiintyjinä on nähty mm. Kielo Kärkkäinen, Pekko Käppi K:H:H:L, Tammela 33100 ja Keltainen Kissa. Kahvihetkeä pääsee seuraamaan ilmaiseksi Kulttuuri Tampere -kanavalla YouTubessa.
Järjestäjä: Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö (ent. kulttuuripalvelut)

Tiedot

Päivämäärä:
4.6.2021
Aika:
14:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://studio.youtube.com/video/RHzqRLSluUs/livestreaming

Tapahtumapaikka

Netissä