Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Peruttu: Info tapahtuma-avustajille

4.8.2021 | 17:00 - 19:00

Vapaa pääsy

Ikäväksemme ilmoittamme, että Hiedanrannan Puutarhajuhlat 14.8. joudutaan perumaan yleisötapahtumana. Syynä ovat Pirkanmaan pahentunut koronatilanne ja Aluehallintoviraston 5.8. voimaan tulevat rajoitukset. Mekään emme halua riskeerata kävijöiden, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuutta.
Osan ohjelmasta siirrämme kuitenkin verkkotapahtumaksi, joten musiikkia ja muuta suunniteltua ohjelmaa voi seurata livestream-lähetyksenä! Ohjelmasta aikatauluineen kerromme tarkemmin lähempänä tapahtumaa.
Kartano kahviloineen sekä Galleria Muuntotila ovat auki tavalliseen tapaan. Myös opastettu kierros alueella järjestetään lauantaina suunnitellusti.
Pidetään toisistamme huolta, toivottavasti tilanne pian helpottaa.
P.S. Kulttuuritapahtumien suunnittelu ja tekeminen Hiedanrannassa ei tyssää tähän. Olosuhteiden salliessa järjestämme jo talven aikana jotakin samantapaista Hiedanrannassa!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tule tekemään kanssamme Hiedanrannan Puutarhajuhlat 2021 ja Suomensaari elää -tapahtumia!
Järjestämme 4.8. klo 17 vapaaehtoisena tapahtuma-avustajana toimimimisesta kiinnostuneille infon Lielahden kartanon aulassa, Tehdaskartanonkatu 38.

Tapahtuma-avustajana pääset mukaan tiimiin, jolla on merkittävä vaikutus tapahtuman viihtyvyyteen. Voit tulla avuksi vaikka pariksi tunniksi päivystämään infopisteelle tai jakamaan ilmapalloja tai olla mukana tapahtuman pystytyksessä tai purkamisessa.
Puutarhajuhlia juhlitaan lauantaina 14.8. ja Suomensaari elää sunnuntaina 5.9. Mukana järjestämässä on monipuolinen joukko alueen toimijoita. Tapahtumat ovat maksuttomia koko perheen tapahtumia.🎊
Tapahtuma-avustajainfon järjestää kanssamme yhteistyössä Tampereen kaupungin Kaupunkikulttuuriyksikkö.
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoa ja ilmoittautumiset 4.8. mennessä: katri.leppisaari@sopimusvuori.fi

Tiedot

Päivämäärä:
4.8.2021
Aika:
17:00 - 19:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/tulehanke.tampere

Tapahtumapaikka

Lielahden kartano
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, 33400
+ Google Map