Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Karoliina Korvuon Sopeuttamisnäyttely

7.8.2021 | 10:00 - 29.8.2021 | 18:00

Kuva sopeuttamisnäyttelystä, osasuurennos

Galleria Muuntotilassa on elokuussa esillä Karoliina Korvuon Sopeuttamisnäyttely. Se on vähäeleinen tilakollaasi, jonka materiaalit osoittelevat taideopiskelijan arjen kautta Lielahden kartanon historiaan ja edelleen erilaisiin työorientaatioihin. Näyttely jatkaa Karoliina Korvuon päivittäiseen meditaatio- ja piirustusharjoitteluun perustuvien installaationäyttelyiden sarjaa.

Avoinna elokuun ti–pe klo 10–17, la–su 11–18, vapaa pääsy.

Näyttely pyrkii rajaamaan esiin maailman, jossa asioiden rajaamisesta on tullut miltei mahdotonta. Käsitteet kuten työ ja lepo tai kuluttaminen ja luominen eivät enää toimikaan toistensa vastakohtina – ne ovat sekoittuneet toisiinsa kadottaen merkityksensä. Tässä maailmassa liike ja toiminta näyttäytyvät passiivisuutena ja pysähtyneisyys aktiivisuutena, sopeutuminen tarkoittaa sitoutumista hitaaseen itsetuhoon ja sopeutumattomuus tarkoittaa samaa kuin rakastaminen.

Miten työ määritellään tällaisessa maailmassa – vai onko se jotain jatkuvasti muuttuvaa? Mihin työllä pyritään – kuka päättää mittakaavan, jolle tavoitteet asetetaan? Kuinka liikkeen voi suunnata mahdollisimman taloudellisesti – kenestä tai mistä liike saa alkunsa? Kuka hyötyy kenenkin työstä, ja kenen tarpeita sen avulla pyritään täyttämään – mistä näkökulmasta seurauksia arvioidaan?

Karoliina Korvuo (s. 1991) on Helsingissä asuva kuvataitelija. Näyttely on toteutettu osana tila-aikataiteen maisteriopintoja Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa Kelan myöntämän asumis- ja opintotuen sekä opintolainatakauksen tukemana.

Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön tiloissa huolehditaan tehostetusti siivouksesta ja kiinnitetään erityistä huomiota yleiseen hygieniaan sekä turvaväleihin. Aikuisen tai lapsen ei pidä tulla kaupunkikulttuuriyksikön tiloihin, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita: yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita, päänsärkyä. Lisäksi kaupunkikulttuuriyksikön tiloihin ei pidä tulla, jos tietää altistuneensa koronavirukselle.

Tiedot

Alkaa:
7.8.2021 | 10:00
Loppuu:
29.8.2021 | 18:00
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Galleria Muuntotila
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, 33400 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto