Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puistokonsertti: Jukka Pojan Poika ja Nimensä Vaihtanut Taustabändi & Los Antonios

28.7.2022 | 18:00 - 20:00

Hiedanrannan kesä jatkuu riehakkaasti, kun kartanopuistossa kuullaan mukiinmenevää reggaeta ja mukaansa tempaavaa latinopoppia.

Illan aikataulu:
klo 18 Jukka Pojan Poika ja Nimensä Vaihtanut Taustabändi
klo 19 Los Antonios

Jukka Pojan Poika soittaa Suomen hauskinta reggae-musiikkia ja järjestää Vuoden Viihdyttävin Keikka 2018 -palkinnon voittaneen shown paikassa kuin paikassa. Nimensä vaihtanut taustabändi on hänen letkeästi groovaava taustabändinsä, joka näyttää useimmiten ihan mukiinmenevältä ja kuulostaa aina loistavalta. Elämässä kaikki on parempaa torvisoolojen kanssa.

Los Antonios on kahdeksanhenkinen bändi kattavalla soitinkokoonpanolla. Soitamme hyväntuulista ja tanssittavaa latino-popmusiikkia. Mukana setissämme on erityisesti rautalankavaikutteisen perulaisen chicha- ja cumbia-rytmin mukaansatempaavia kappaleita, ja lisäksi katsaus latinomusiikin hitteihin kaikilta vuosikymmeniltä bändin omina sovituksina, La Bambasta La Isla bonitaan, Ricky Martinista ja Juanesista Despacitoon.

Vapaa pääsy!

Hiedanrannan historiallisessa miljöössä musisoidaan kesällä torstai-iltaisin klo 18 alkaen. Keikat järjestetään Lielahden kartanon ympäröimässä kartanopuistossa nurmialueella. Paikalla ei ole yleisölle penkkejä. Miljöö sopii mainiosti piknik-henkiseen ajanviettoon.
Puistokonsertit ovat Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön tuottama konserttisarja, jossa järjestetään maksuttomia konsertteja läpi kesän ympäri Tamperetta. Katso kaikki konsertit: www.laikku.fi/puistokonsertit

Tiedot

Päivämäärä:
28.7.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
www.laikku.fi/puistokonsertit

Tapahtumapaikka

Tapahtumapuisto
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, Suomi
+ Google Map