Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puistokonsertti: La Murga ja Lätsä

30.6.2022 | 18:00 - 20:00

Hiedanrannan kartanopuistossa soi taas! Illan ohjelmassa jatsahtavaa soundia, tarttuvaa rytmiikkaa sekä kesäistä tunnelmaa.

Illan soittoajat:
klo 18 La Murga
klo 19 Lätsä

La Murgan musiikki on hissi-doomia, jossa kuuluu jazz ja etno -vaikutteet.

Lätsä on lahjakas uuden polven lauluntekijä, jota on tyylillisesti verrattu vanhoihin suomi-rockin mestareihin kuten Dave Lindholmiin ja J. Karjalaiseen. Vahvat sanoitukset, rosoinen ja tunnistettava soundi, loistavat sovitukset sekä vilpitön ja tosissaan oleva ote tavoittavat jotain ajatonta. Lätsän erinomaisen vastaanoton saanut debyyttialbumi julkaistiin syyskuussa 2020 ja tällä hetkellä yhtye työstää uutta musiikkia tulevaa julkaisua varten. Poikkeuksellisen vahvan livepreesensin omaavaa Lätsää on kuultu yhteiskeikoilla mm. Litku Klemetin, Jukka Nousiaisen, Räjäyttäjien, Joose Keskitalon ja Laura Moision kanssa.

Vapaa pääsy!

Hiedanrannan historiallisessa miljöössä musisoidaan kesällä torstai-iltaisin klo 18 alkaen. Keikat järjestetään Lielahden kartanon ympäröimässä kartanopuistossa nurmialueella. Miljöö sopii mainiosti piknik-henkiseen ajanviettoon, sillä paikalla ei ole yleisölle penkkejä.
Puistokonsertit ovat Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön tuottama konserttisarja, jossa järjestetään maksuttomia konsertteja läpi kesän ympäri Tamperetta. Katso kaikki konsertit: www.laikku.fi/puistokonsertit

Tiedot

Päivämäärä:
30.6.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
www.laikku.fi/puistokonsertit

Tapahtumapaikka

Tapahtumapuisto
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, Suomi
+ Google Map