Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Puistokonsertti: Minna Stenberg, Jäätelökone

8 elokuun | 18:00

Vapaa pääsy
Ihmisiä kuuntelemassa musiikkia puistokonsertissa

Illan esiintyjinä Minna Stenberg ja Jäätelökone

Minna Stenberg klo 18.00

Minna Stenberg on folk-pop laulaja-lauluntekijä, joka on esittänyt musiikkiaan akustisesti 10 vuoden ajan sekä Suomessa että Amerikan Länsirannikolla. Valmistuttuaan laulajaksi Los Angelesin Musician’s Institutesta hän on julkaissut kappaleitaan kahdella omakustanne EP:llä. Nykyään mukana soittamassa toista kitaraa on veli Johannes Stenberg.

Jäätelökone klo 19.00

Jäätelökone on nelihenkinen tamperelais-forssalainen bändi, joka on musisoinut yhdessä muutaman vuoden. Bändi soittaa itse sävellettyä ja sovitettua musiikkia, jonka keskiössä ovat omaleimaiset tekstit ja vaihtuvat tunnelmat ja jossa on myös kantaaottavia sävyjä. Bändin nimestä kysyville vastataan yleensä, että musiikillisesti ollaan jossakin Jäätelöauton ja Jäätelökesän välimaastossa. Livesetti vedetään cajon-pohjaisen rumpusetin, kitaran, basson, koskettimien ja huilun voimin, ja tärkeässä asemassa ovat myös laulustemmat.

Hiedanrannassa Kartanopuistossa järjestetään kesän aikana maksuttomia puistokonsertteja. Huomioithan, että yleisölle ei ole penkkejä, mutta puisto sopii hyvin piknik-henkiseen toimintaan.

Tiedot

Päivämäärä:
8 elokuun
Aika:
18:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Kartanopuisto
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, 33400
+ Google Map