Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suloinen sunnuntai

10.12.2023 | 14:00 - 18:00

Tervetuloa viettämään rentouttavaa sunnuntaita loistavan musiikin, kädentaitojen ja taiteen parissa!

Musiikista vastaavat Kauko Röyhkä ja Viitasen Piia, lisäksi lavalla nähdään JenniSofian maaginen mentalistishow. Työpajoissa pääsee tekemään luonnonkosmetiikkaa, nahkaisia joulukoristeita sekä kasvipainantaa. Rentouttava tanssihetki johdattelee liikkeeseen ja kehollisuuteen. Ainutlaatuinen Taidetaisting -konsepti kutsuu viihtymään taiteen parissa.

HIEDANRANNAN PAJA
16.30 Kauko Röyhkä (soolo)
15.30 Viitasen Piia (soolo)
14.30 Mentalisti JenniSofia

TYÖPAJAT JA NÄYTÖKSET
14-18 Joulukoristetyöpaja
14-18 Luonnonkosmetiikka -työpaja
14-18 Kasvipainantaa paperille -työpaja
14-18 Taidetasting
14-18 Lasinpuhallusnäytös

LIELAHDEN KARTANO
17.15 Rentouttava tanssihetki

Vapaa pääsy!
Tapahtuma ei valitettavasti ole esteetön. Esitystilaan on ramppi käytössä, mutta muuten tapahtuma ei ole esteetön.
Hiedanrannan Paja, Tehdaskartanonkatu 28
Lielahden kartano, Tehdaskartanonkatu 38

KAUKO RÖYHKÄ
Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan. Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä. Suloisessa sunnuntaissa koetaan Kauko Röyhkän soolokeikka.

VIITASEN PIIA
Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indiefolkia soittava yhtye, joka on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja tuonut Viitasen maamme uusien tarinankertojien eturiviin. Syyskuun lopussa 2019 Viitasen Piia julkaisi pitkään odotetun neljännen albuminsa ”Meidän jälkeemme hiljaisuus” (Texicalli Records). Suloisessa Sunnuntaissa Viitasen Piia esiintyy soolona.

MENTALISTI JENNISOFIA
Mielen Taikaa! on Jenni Sofian mystinen, tunnelmallinen ja mukaansatempaava mentalistishow, joka on kiehtova matka mielen salaisuuksiin. Esiintyjän ja yleisön välinen vuorovaikutus tekee jokaisesta showsta ainutlaatuisen kokemuksen. Mielen taikaa! -esitys sisältää psykologista mielen taikuutta, joka luo illuusion ennustamisesta ja ajatustenluvusta. Esitys tekee tilaisuudestanne ikimuistettavan ja siitä puhutaan vielä pitkään.

LUONNONKOSMETIIKKA -PAJA
Luonnonkosmetiikka työpajassa hellitään aisteja ihanilla eteerisillä öljyillä ja tutustutaan villiyrttien käyttöön ihon hoidossa. Voit valmistaa itsellesi tai vaikka ystävällesi lahjaksi vartalokuorinnan tai kylpypommin, johon pääset valikoimaan juuri sopivat tuoksut ja yrtit, niiden erityisominaisuuksien perusteella. Kaikki ainesosat ovat täysin luonnollisia ja hoitavat ihoasi hellävaroen ja huolella.

KASVIPAINANTAA PAPERILLE
Löydä kiehtova maailma kasvien painamisessa työpajassamme! Käyttäen luonnonmateriaaleja opit luomaan lumoavia kuvioita paperille. Kyseessä on kokeellinen ja ympäristöystävällinen taiteen muoto, joka johtaa ainutlaatuisten ja henkilökohtaisten luomusten, kuten korttien, taulujen ja kirjanmerkkien, syntymiseen. Soveltuu kaikille, ja taitavat ohjaajamme opastavat sinua tässä mielikuvituksellisessa prosessissa. Liity joukkoomme ja juhli lomakautta luonnon luovuuden säväyksellä!

RENTOUTTAVA TANSSIHETKI
Rentouttavassa tanssihetkessä laskeudutaan kuuntelemaan omaa kehoa erilaisten kehotietoisuus- ja tanssiharjoitteiden avulla tanssitaiteilija Essi Koivulan johdolla. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita.

JOULUKORISTETYÖPAJA
Työpajassa valmistat nahkaisen joulukoristeen itsellesi tai lahjaksi. Valitsemaan pääsee muutamasta erilaisesta mallista ja aiempaa kokemusta nahan työstämisestä ei tarvita. Työpajan ohjaa suutari Noora Honkanen / Ateljee EW.

TAIDETASTING
Taidetasting on uudenlainen tapa kokea kuvataidetta. Suljemme ulos meitä ympäröivän visuaalisen ärsyketulvan. Fokus on nyt vain yhdessä taideteoksessa. Keskustelu voi alkaa. Taidetastingin seremoniamestarina toimii tapahtuman kehittäjä, taiteen sanallistaja Pasi Salonen. Keskustelun puhujavieraana on teoksen tehnyt taiteilija, jonka henkilöllisyys paljastuu vasta tapahtumassa. Taidetasting on älykästä viihdettä, ajattelun harjaamista ja sanattoman läsnäoloa.

LASINPUHALLUSNÄYTÖS
Tule ihastelemaan taianomaista lasinpuhallusta. Hiedanrannan Pajan oma lasinpuhaltaja Dylan Katz esittelee lasinpuhallustaitoa koko tapahtuman ajan. Piipahda lämpimässä lasihytissä tutustumassa!

Hiedanrannan joulutapahtumat

Saapumisohjeet Hiedanrantaan

Tiedot

Päivämäärä:
10.12.2023
Aika:
14:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/893897752331724

Tapahtumapaikka

Hiedanrannan Paja
Tehdaskartanonkatu 28
Tampere, 33400 Suomi
+ Google Map