Hiedanrannan Kehitys Oy on kasvavan Tampereen palveluksessa

Tavoitteenamme on rakentaa Hiedanrannasta 25 000 tyytyväisen asukkaan kaupunginosa, jossa historia näkyy ja kulttuuri sekä liiketoiminta kukoistavat. Vastaamme Tampereen kasvuun kehittämällä älykästä ja kestävää kaupunkia.

Hiedanrannan Kehitys Oy on Tampereen kaupungin omistama yhtiö ja vastaamme Hiedanranta Ky:n hallinnoinnista. Tehtäviimme kuuluu kaavojen käynnistäminen ja kehitysohjelman johtaminen infrastruktuurin ja puistoalueiden rakentamisessa. Toimimme läheisessä yhteistyössä Tampereen kaupungin kaavoituksen, Hiedanrannan kehitysohjelman ja maanomistajien kanssa.

Vuodesta 2021 alueen toteutuksesta vastaa yksi yhtiö eli Hiedanrannan Kehitys Oy ja Aiemmin yhtiömallissa mukana ollut Hiedanranta Ky puretaan. Katso UKK-sivultamme, mikä yhtiömallin myötä muuttuu ja miten työjako Tampereen kaupungin kanssa jatkossa toimii.

Olemme Rakli ry:n jäsen. Rakli on kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien järjestö.

 

Hiedanrannan Kehitys Oy:n hallitus

Hallituksen puheenjohtaja Mika Pekkinen, toimitusjohtaja, Tammervoima Oy
Janne Kytö, konsernilakimies, Tampereen kaupunki
Antti Marttila, toimitusjohtaja, Finnpark Oy
Emmi Mäntylä, Senior Manager, Financial Control, UPM Oyj
Tuukka Salkoaho, yhteysjohtaja, Tampereen kaupunki
Pekka Sirviö, toimitusjohtaja, Tampereen Raitiotie Oy

Yhtiön henkilöstö ja yhteystiedot

Hiedanrannan Kehitys Oy:n tunnus

Posti- ja laskutusosoite

Hiedanrannan Kehitys Oy
Postiosoite: PL 487, 33101 Tampere
Käyntiosoite: Freckellinaukio 2B, 33210 Tampere

Y-tunnus: 3002666-6
Verkkolaskutusosoite: 0037300266662360
Välittäjän tunnus: 003708599126
Verkkolaskuoperaattori: Liaison Technologies Oy

 

Muita Tampereen kehittäjiä ja kumppaneitamme

Viiden tähden keskusta

Tampereen keskusta uudistuu merkittävästi vuoteen 2030 mennessä. Kaupunkirakenne eheytyy ja tiivistyy. Keskustassa on valmius rakentaa asuntoja noin 15 000 asukkaalle. Uusia työpaikkoja voi syntyä noin 15 000. Viiden tähden keskustan kehittämisohjelma 2018–2030 edistää kaupunkistrategian toteutumista kaupungin ytimessä.

Viiden tähden keskusta

Smart Tampere

Smart Tampere rakentaa kestävää ja älykästä Tampereen seutua, jossa asuminen, eläminen ja liikkuminen ovat hiilineutraalia ja jossa palvelut toimivat digitaalisesti, sujuvasti ja käyttäjälähtöisesti. Ohjelma koostuu kolmesta osakokonaisuudesta: Ekosysteemiohjelma, Digiohjelma ja Kestävä Tampere 2030.

Smart Tampere

Tampereen Ratikka

Raitiotie tuo uuden ajan joukkoliikenteeseen ja muuttaa tapoja käyttää liikkumisen palveluja. Ratikan kyytiin pääsee vuonna 2021. Ratikkaa tekijöinä ovat Raitiotieallianssi, Tampereen Raitiotie Oy, Nysse, Liikennöinti- ja kunnossapitoallianssi ja Tampereen kaupunki.

Kuva: Pari Tiitola, Tampereen Raitiotie Oy

Raitiotie