Hiedanrannan Kehitys Oy:n tunnus

Haemme controlleria, kiinteistövastaavaa ja projekti-insinööriä

Hiedanrannan Kehitys Oy on Tampereen kaupungin omistama kiinteistökehitysyhtiö, joka omistaa Lielahden entisen sellutehtaan alueet. Kehitämme niistä Hiedanrannan uuden ja ainutlaatuisen kaupunginosan. Toimintaamme kuuluvat mm. maankäytön suunnittelu, yleisten alueiden rakennuttaminen, vanhan sellutehtaan kunnossapito ja peruskorjaaminen sekä alueen yhteisien palveluiden järjestäminen ja tilojen toteuttaminen. Tarjoamme poikkeuksellisen monipuolisen tehtäväkentän rakennus- ja kiinteistöalalla yhdessä Tampereen merkittävimmistä kaupunkikehityshankkeista. Tule mukaan toteuttamaan tulevaisuuden Tamperetta!

HUOM! Haku tehtäviin on auki 5.6.2022 saakka.

Controller

Talouden ja hankinnan ammattilaisena vastaat yhtiön hankinnoista, sisältäen projektin hanketoteutuksen tukemisen hankintojen valmistelussa ja toteutuksessa. Toimit hankintalain soveltamisen ja talouden asiantuntijana yhtiössä, valmistelet ja toteutat kilpailutukset, valmistelet tilaus- ja hankintapäätökset ja hoidat sopimushallintaa, sopimusrekisterin ylläpitoa sekä toimittajayhteistyötä. Tehtäviisi kuuluu myös sisäisten hankintojen toimintaohjeiden ja prosessien ylläpito sekä kehittäminen, tilattujen hanketoteutuksen ja urakoiden laskujen asiatarkastus sekä talousseuranta. Toimit yhteistyössä myös muiden hankintayksiköiden kanssa. Talouden osalta osallistut yhtiön talousraportointiin ja sen kehittämiseen sekä budjetointiin ja pitkän aikavälin taloussuunnitteluun.

Edellytämme

  • vähintään kahden vuoden tehtävään soveltuva työkokemus
  • korkeakoulututkinto

Eduksi katsotaan

  • aikaisempi kokemus rakennusalalta tai infrarakentamisesta
  • hankintalain tuntemus
  • SAP

Lisätiedot: toimitusjohtaja Mikko Leinonen, 050 520 0395
Soittoajat: pe 27.5. klo 8-10 ja ti 31.5. klo 15-16

Hae paikkaa

Kiinteistövastaava / kiinteistöinsinööri

Vastaat yhtiön omistuksessa olevien kiinteistöjen ylläpitoon ja alueen hallintaan liittyvistä tehtävistä Hiedanrannassa ja ylläpidät kiinteistötietoja eri järjestelmissä. Tehtävään kuuluvat kunnossapitoon, turvallisuuteen, vuokraukseen, alueen käyttölupiin ja alueen tapahtumatoimintaan liittyvien tehtävien koordinointi sekä yhteydenpito eri osapuoliin. Huolehdit yhteistyöstä kiinteistönhoidon ja kunnossapidon palvelutuottajien ja alueen urakoitsijoiden kanssa. Lisäksi osallistut kiinteistönhoidon ja kunnossapidon sopimusten hallintaan ja tarvittavien kilpailutusten valmisteluun sekä koordinoit erilaisten toimijoiden, tapahtumien ja vierailijoiden edellyttämiä käytännön järjestelyjä alueella.

Eduksi katsotaan

  • aikaisempi kokemus rakennusalalta
  • aikaisempi kokemus kiinteistöjohtamisesta

Lisätiedot: kiinteistöpäällikkö Lasse Alkula, 050 324 8156
Soittoaika: ti 31.5. klo 14-16

Hae paikkaa

Projekti-insinööri

Projekti-insinöörinä vastaat Hiedanrannan kaupunginosan toteutuksesta vastaavan projektiryhmän arjen sujuvuudesta. Toimit projektiryhmän sihteerinä ja huolehdit projektin aikataulu- ja tehtävähallinnasta sekä osallistut projektissa käytettävien työmenetelmien ja tietojärjestelmien kehittämiseen. Huolehdit yhtiön ja ulkoisten sidosryhmien välisestä tiedonkulusta ja avoimien tehtävien hallinnasta sekä hankkeen dokumentoinnista osana hankkeen tiedonhallintaa ja tietomallipohjaista suunnittelua. Lisäksi projekti-insinööri osallistuu hankkeen projektisuunnitteluun ja raportointiin sekä muihin tehtäviin osana hankkeen toteutusta. Projekti-insinööri koordinoi yhtiön viranomaislupia.

Edellytämme

  • vähintään kahden vuoden tehtävään soveltuva työkokemus
  • korkeakoulututkinto

Eduksi katsotaan

  • aikaisempi kokemus projektinhallinnasta, rakennuttamisesta tai suunnittelusta

Lisätiedot: toimitusjohtaja Mikko Leinonen, 050 520 0395
Soittoajat: pe 27.5. klo 8-10 ja ti 31.5. klo 15-16

Hae paikkaa