Hiedanrannan Kehitys Oy:n tunnus

Haemme Business Controlleria

Hiedanrannan Kehitys Oy on Tampereen kaupungin omistama kiinteistökehitysyhtiö, joka omistaa Lielahden entisen sellutehtaan alueet. Kehitämme niistä Hiedanrannan uuden ja ainutlaatuisen kaupunginosan. Toimintaamme kuuluvat mm. maankäytön suunnittelu, yleisten alueiden rakennuttaminen, vanhan sellutehtaan kunnossapito ja peruskorjaaminen sekä alueen yhteisien palveluiden järjestäminen ja tilojen toteuttaminen. Tarjoamme poikkeuksellisen monipuolisen tehtäväkentän rakennus- ja kiinteistöalalla yhdessä Tampereen merkittävimmistä kaupunkikehityshankkeista. Tule mukaan toteuttamaan tulevaisuuden Tamperetta!

Etsimme kokeneeseen kaupunkikehittämisen tiimiimme talouden ammattilaista

Tarjoamme laaja-alaisen tehtävän talouden eri osa-alueilla. Vastaat yhtiön ja projektien talouden seurannasta ja raportoinnista sekä osallistut budjetointiin ja pitkän aikavälin taloussuunnitteluun. Lisäksi vastaat omistajalle tehtävästä talousraportoinnista ja sen koordinoinnista. Konsultoit avuliaasti ja asiantuntevasti yhtiön muuta henkilökuntaa sekä tuotat raportteja ja analyysejä liiketoiminnan tueksi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä yhtiön muun henkilöstön kanssa erityisesti yhtiön ostoprosessien ja projektien taloussuunnittelun ja -seurannan osalta. Toimit talouden asiantuntijana projektihallinnan toimintatapojen ja järjestelmien kehityksessä. Tehtävään sisältyy yhtiön projektirakenteiden ylläpito SAP:ssä. Osallistut lisäksi yhtiön tilinpäätöksen laadintaan.

Edellytämme

  • vähintään 5-10 vuoden tehtävään soveltuvaa työkokemusta
  • korkeakoulututkintoa

Eduksi katsotaan

  • aikaisempi kokemus rakennusalalta tai infrarakentamisesta
  • aikaisempi kokemus Financial Controller ja/tai Business Controller -tehtävistä
  • Kirjanpitolainsäädännön sekä kiinteistöjen ja rakentamispalvelujen arvonlisäverolainsäädännön tuntemus
  • SAP
  • BI-ohjelmistojen tuntemus

Hakuaika:

27.6.2022 – 21.8.2022

Lisätietoja:

Riikka Hannelius
Hiedanrannan Kehitys Oy:n talous- ja hallintojohtaja
040 563 0060

Soittojat:

ti 9.8.klo 13-14:00 ja ti 16.8. klo 8:30-10:00

Hae paikkaa