Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Avoimet tanssityöpajat Lielahden kartanolla

Avoimet tanssityöpajat Lielahden kartanolla

23 toukokuun | 15:00 - 16:00

Vapaa pääsy

Tervetuloa huolenpitoa ja yhteyttä maaperään tutkiviin avoimiin ja maksuttomiin tanssityöpajoihin Lielahden Kartanon huoneessa 502! Työpajoihin ilmoittautuminen etukäteen tämän lomakkeen kautta on pakollista.

linkki lomakkeeseen

Osana Kulttuuriin välitilat työskentelyjaksoa tanssitaiteilija Wilhelmina Ojanen työskentelee Lielahden Kartanon huoneessa 502 valmistaen maaperää ja huolenpitoa käsittelevää TIERRA/CURA tanssi-installaatiota. Osana työskentelyjaksoa hän jakaa työskentelyä avoimien tanssityöpajojen kautta.

Työpajoissa liikutaan jokaisen omista lähtökohdista käsin, ja harjoitellaan erilaisia hetkessä syntyviä, muuttuvia tapoja liikkua suhteessa maailmaan. Somaattisten harjoitusten, luovan liikkeen, ja erilaisten ohjattujen yksilö- ja ryhmäimprovisaatioharjoitteiden kautta löydämme yhdessä osallistujien kanssa erilaisia tapoja liikkua tilassa, suhteessa itseen, muihin kehoihin ja ympäristöön. Työpajoihin osallistumiseen ei tarvitse aiempaa tanssikokemusta sillä tulemme työskentelemään yhdessä helposti lähestyttävien harjoitusten kautta.

Työpajojen kielinä ovat suomi ja englanti osallistujien mukaan.

Työpajat toteutetaan rohkeamman tilan periaatteita noudattaen. Tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan.

Kerrothan minulle jos on jotain mitä minun olisi tärkeä tietää. Minulle voi aina tulla juttelemaan jos jokin harjoituksessa tuntuu epäselvältä tai jos sinulle herää tarkentavia kysymyksiä harjoituksesta.

Työpajoihin kannattaa ottaa mukaan liikkumiseen sopivat joustavat vaatteet ja juomapullo.

Työpajoihin mahtuu 8 henkilöä / kerta, joten ilmoittauduthan työpajoihin ajoissa tämän lomakkeen kautta, viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä. Voit tulla yhteen tai useampaa työpajaan. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, teethän sen ajoissa laittamalla viestiä osoitteeseen: mattersofcareproject@gmail.com

Kevään 2024 työpajat:

To 28.3. klo 14-15
To 11.4. klo 14-15
To 25.4. klo 14-15
To 9.5 klo 14-15
To 23.5. klo 15-16

Kesto: 1h

Missä: Huone 205, Lielahden Kartano (Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, 33400)

Kulku Huoneeseen 205 tapahtuu Lielahden Kartanon pääoven ja aulan kautta josta on portaat ylös toiseen kerrokseen. Huoneen ovet tulevat olemaan auki aina n.10 min ennen työpajan alkua.

Tila on esteellinen, sinne on portaat mutta ei hissiä. Inva-WC löytyy Kartanon 1.kerroksesta.

Lisätiedot ja kysymykset osoitteeseen: mattersofcareproject@gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
23 toukokuun
Aika:
15:00 - 16:00
Sarjat:
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
, , ,

Järjestäjä

Wilhelmina Ojanen
Sähköposti
mattersofcareproject@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Lielahden kartano
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, 33400
+ Google Map