Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Puistokonsertti: Samu Peltola, Suhina Kollektiivi

15 elokuun | 18:00

Vapaa pääsy
Ihmisiä kuuntelemassa musiikkia puistokonsertissa

Illan esiintyjinä Samu Peltola ja Suhina Kollektiivi

Samu Peltola klo 18.00

Samu Peltola on tamperelainen laulaja-lauluntekijä ja steel drum taiteilija. Ennen kuin rauha löytyi kotimaasta, ikuisena seikkailijana on elämä vienyt hänet matkustelemaan ympäri Aasiaa ja asumaan Australiaan sekä Uuteen-Seelantiin. Viimeinkin tarvittava rohkeus on löytynyt alkaa elämään omaa unelmaansa artististina ja musiikintekijänä. Samun laulut ovat henkilökohtaisia, oman elämän tarinoita kivuista ja iloista. Rytmikästä Samu-poppia soittava artisti maustaa musiikkinsa kivalla indie-folk twistillä.

Suhina Kollektiivi klo 19.00

Suhina Kollektiivi on tamperelainen kokeilevia ääniteoksia toteuttava ryhmä. Luomme erilaisilla elektronisilla ja akustisilla äänilähteillä tunnelmia herkän maalailevasta ilmaisusta voimalliseen kakofoniaan, esityksen teemasta ja paikasta riippuen. Tuomme kesäiseen tunnelmaan sopivat, improvisointiin pohjautuvat, lempeänletkeän kutkuttavat puistojamit mukanamme.

Hiedanrannassa Kartanopuistossa järjestetään kesän aikana maksuttomia puistokonsertteja. Huomioithan, että yleisölle ei ole penkkejä, mutta puisto sopii hyvin piknik-henkiseen toimintaan.

Tiedot

Päivämäärä:
15 elokuun
Aika:
18:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://puistokonsertit.tampere.fi/

Tapahtumapaikka

Kartanopuisto
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, 33400
+ Google Map