Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Taidesuunnistus 2023

Taidesuunnistus 2023

23.4.2023 | 11:00 - 17:00

Taidesuunnistus Hiedanrannassa vietetään taiteen, avointen ovien, näyttelyiden, varjoteatterin ja kiinnostavien kohtaamisten parissa!

Tervetuloa nauttimaan taiteen täyteisestä viikonlopusta 22.-23.4. klo 11-17! Kartanokahvila Mielihyvin palvelee Lielahden kartanolla Taidesuunnistuksen aikana.

Taidesuunnistuksen Hiedanranta-kohteet:

105 HIEDANRANNAN PAJA

Hiedanrannan Paja on taiteilijoiden ja käsityöläisten yhteisö, jossa on monipuolisesti erilaisia tekijöitä. Tervetuloa tutustumaan taiteilijoiden ja käsityöläisten työhuoneisiin!

Humbugi Accessories

Humbugin työhuoneessa pajan toisessa kerroksessa on myynnissä tarjoushinnoin Humbugin tuotteita (normaalihintaiset tuotteet -20%). Samalla voi tutustua kuinka tuotteet valmistuvat leikkuujätenahasta laadukkaiksi asusteiksi ja koruiksi.

Meri ja Aleksi Korpela

Meri ja Aleksi Korpelan työhuone sijaitsee Hiedanrannan pajan toisessa kerroksessa. Pariskunta tekee työhuoneellaan kuvataidetta, lastenkirjoja, graafista suunnittelua, arkkitehtuuria sekä keramiikkaa.

Eijan kudontaputiikki

Eijan Kudontaputiikki avoinna koko Taidesuunnistuksen ajan. Mittatilauksesta yksilöllisiä, uniikkeja mattoja kotiin tai lahjaksi. Myynnissä käsinvärjättyjä neulelankoja.
https://www.facebook.com/Eijankudontaputiikki

106 GALLERIA MUUNTOTILA – Tytti Marttila ja Anne Savitie – Villi puutarha

Taidesuunnistusviikonloppuna galleria Muuntotilassa esittäytyvät nukketeatteritaiteilija Tytti Marttila ja kuvataiteilija Anne Savitie. He työskentelevät Lielahden kartanolla Kulttuurin Välitilat- työhuoneella helmi- huhtikuussa 2023. Villi puutarha kasvaa rönsyillen galleriaan kasveina, risuina ja niiden varjoina, valokuvina ja videotaiteena.
Tytti Marttilan kanssa kävijät pääsevät kokeilemaan oman varjon tekemistä varjolavasteissa ja seuraamaan liikkuvia varjoja. Anne Savitien näyttelyssä on esillä kasviteoksia ja valokuvia kasveista tehdyistä puvuista, maastoutumisasuista.

107 KARTANOKAHVILA MIELIHYVIN – Jenna Myllykoski Art

”Taidettani voisi kuvailla salaperäiseksi, unenomaiseksi, dynaamiseksi, räjähtäväksi, voimakkaaksi, karuksi, virtaavaksi, ilmeikkääksi, yksityiskohtaiseksi, intuitiiviseksi, rajattomaksi tai joskus arvoitukselliseksi. Karkeat tekstuurit ja struktuurit ovat keskiössä ja kiusoittelevat koskettamaan” kuvailee taitelija Jenna Myllykoski.

108 TAMPEREEN VALOKUVAUSSEURA RY

Tampereen Valokuvausseura ry:n Näyttelykuvaajat – ryhmän palkittuja valokuvia esillä Lielahden kartanolla 3.4. 2023 – 28.4. 2023. Taidesuunnistus-viikonloppuna paikalla seuran kuvaajia kertomassa teoksistaan ja seuran toiminnasta. Tervetuloa tutustumaan!

Tutustuthan ajan tasaisiin saapumisohjeisiin niin löydät perille ongelmitta!

Tiedot

Päivämäärä:
23.4.2023
Aika:
11:00 - 17:00
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
http://www.taidesuunnistus.net/

Tapahtumapaikka

Hiedanranta
Tehdaskartanonkatu 38
Tampere, Pirkanmaa 33400 Suomi
+ Google Map