Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Taidesuunnistus Hiedanrannassa

Taidesuunnistus Hiedanrannassa

28.8.2021 | 11:00 - 17:00

Vapaa pääsy

Myös Hiedanranta on osana Pirkanmaan Taidesuunnistusta 28.-29.8!
Taidesuunnistuksen kohteina Hiedanrannassa ovat:

16. Galleria Muuntotila: Karoliina Korvavuo – Sopeuttamisnäyttely (Lielahden kartano)
Sopeuttamisnäyttely on vähäeleinen tilakollaasi, jonka materiaalit osoittelevat taideopiskelijan arjen kautta Lielahden kartanon historiaan ja edelleen erilaisiin työorientaatioihin. Näyttely jatkaa Korvuon päivittäiseen meditaatio- ja piirustusharjoitteluun perustuvien installaationäyttelyiden sarjaa. Taiteilija on paikalla Taidesuunnistuksen molempina päivinä.

25. Hiedanrannan Paja
Taidesuunnistuksessa pääsee tutustumaan pajalaisten työhuoneisiin, Spraycankontrolin Heitto gallerian näyttelyyn sekä pajan alakertaan avattuun yhteisön puotiin. Mukana ovat Ateljee E.W., Humbugi, Verhoiluliike Tuija Jaakkonen, Katztudio, Spaycankontrol ry, Aleksi ja Meri Korpela -Peloton peltohiiri.

39. Kartanokahvila Mielihyvin: Merja Halminen – Metsässä kuuluu hiljaisuus (Lielahden kartano)
Metsässä kuuluu hiljaisuus -näyttelyn idea on syntynyt metsäpolkujen inspiroimana maaseudun rauhassa – ”Kuljeskelen poluilla varovasti tarkkailen, olen hiljaisuudessa osa luontoa.” Akvarellin maalaaminen on väreistä nauttimista ja täynnä yllätyksiä. Halminen on pitänyt yksityis- ja ryhmänäyttelyitä 1996 vuodesta lähtien eri puolella Suomea.

113. Sokru – Outi Virtanen, Hiedanrannan Paja
Virtanen on kuvittaja, kuosisuunnittelija ja taide kasvattaja. Sokrun tavoittaa Hiedanrannan Pajan yhteisötilasta 1.krs. Esillä Sokrun printtejä, Outin kirjoja sekä kymmenittäin pienikokoisia peitevärimaalauksia.

Taidesuunnistuksessa noudatetaan turvallisuusohjeita. Tapahtumassa on maskisuositus, ja muistetaan pitää huolta riittävistä turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Saavuthan paikalle vain täysin terveenä ja oireettomana!

Tiedot

Päivämäärä:
28.8.2021
Aika:
11:00 - 17:00
Sarjat:
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/633290464299505