Hiedanrannan kahvihetki: Pelle & Romantiks

Netissä

Joulukuussa Hiedanrannan kahvihetkessä nautitaan lyyrisistä jazztunnelmista, kun vieraaksi saapuu Pelle & Romantiks! Pelle & Romantiks on tamperelainen runo- ja jazz-orkesteri, joka esittää mitä sydämeen sattuu.

Vapaa pääsy

Hiedanrannan kahvihetki: joku iiris

Netissä

Syyskuun Hiedanrannan kahvihetkessä keikalla ainutkertainen laulaja/lauluntekijä joku iiris!
joku iiris esittää kitaralla ja vanhanaikaisesti värisevällä äänellä mustaa huumoria tihkuvia lauluja, joiden antisankaritar rämpii syvällä itsesäälin ja hikisten suhteiden suossa, mutta säilyttää sielläkin ylpeytensä.

Vapaa pääsy

Hiedanrannan kahvihetki: Ninni Forever Band -livestream

Netissä

Hiedanrannan kahvihetkessä ampaistaan kesäkuun ensimmäiseen viikonloppuun Ninni Forever Bandin siivittämänä, joka tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Tule kuulolle!

Hiedanrannan kahvihetki: Eerolan Reetta -livestream

Netissä

Toukokuun kahvihetkessä ei voi tietää mitä tapahtuu! Eerolan Reetta on laulaja-lauluntekijä ja monitaiteilija, joka on aiheuttanut kuhinaa puskaradioissa ympäri Suomen väkevällä ilmaisuvoimallaan, karismallaan sekä paljaudessaan hämmentävälläkin monitasoisuudellaan. Tuu kuulolle!

Vapaa pääsy

Kaamoskinkerit 2020

Netissä

Tänä vuonna Kaamoskinkereiden ohjelmaosuudet ovat seurattavissa Kulttuuri Tampereen YouTube -kanavalla. Luvassa on tanssiesitys, valokuvanäyttelyn esittely sekä Alma-amppelin työpaja. Fyysisesti Lielahden kartanolla voi vierailla Kartanokahvilassa ja Galleria Muuntotilassa klo 11-17.

Vapaa pääsy

Hiedanrannan kahvihetki: SWÄG -livestream

Netissä

On SWÄGin vuoro täräyttää perjantaiset iltapäiväkahvit! Luvassa on reaaliaikainen audiovisuaalinen pläjäys, jota voi seurata Kulttuuri Tampereen YouTubesta.

Vapaa pääsy