Joulurauha saapuu Hiedanrannan työmaille

Hiedanrannan työmaat ja niiden liikenne hiljenee vuodenvaihteeksi. Pohjoiskorttelien esirakentaminen jatkuu keväällä. Työmaaliikenne Tehdaskartanonkadulla rauhoittuu selvästi jo jouluksi.

Helmikuun puolivälissä alkanut Näsisaaren täyttöurakka valmistui etuajassa marraskuun lopussa. Vesistöseurantaa on tehty koko hankkeen ajan, 110 pohjavesi- ja 658 pintavesinäytettä on analysoitu. Pintaveden tilanne on hyvä, eikä pohjaveden muutoksia ole havaittu.

Raitiotieallianssi on saanut ratatyönsä Hiedanrannassa tältä vuodelta pakettiin. Kaksoisraidetta on valmistunut alueelle 217 metriä, ja päällysrakennetöitä jatketaan jälleen keväällä säiden salliessa. Talvella keskitytään Ollinojansillan sekä sähkönsyöttöasemien rakentamiseen.

Viskoosipuiston uusi vesihuoltolinja saatiin onnistuneesti yhdistettyä ja ennalta ilmoitettu vesikatko jäi muutamien tuntien mittaiseksi. Samoin alueella suoritettiin joulukuussa blackout-testi, jolla varaudutaan sähkönjakelun häiriöihin. Alueen toimijoita on ohjeistettu toiminnasta mahdollisen sähkökatkon aikana talvella.

Rauhallista joulua!