Liikennejärjestelyjä Tehdaskartanonkadun päädyssä, uutta jalankulun ja pyöräilyn reittiä suositellaan

Hiedanrannan Tehtaan Paja-rakennuksen ja Lielahden kartanon välisellä Tehdaskartanonkadun osuudella tehdään katutöitä 7.9.-6.10. Urakassa puretaan nykyisiä katurakenteita, tehdään uutta katua sekä rakennetaan vesi- ja viemäjohtoa. Kevyelle liikenteelle erotellaan oma aidattu reittinsä työalueen vierelle.

Urakan myötä muraaleistaan tutun Hiertämön edustan parkkipaikat poistuvat käytöstä ja niiden sijasta suositellaan kartanon parkkipaikkaa. Kaivuutyöt ja muu kunnallistekniikan rakentaminen alkavat viikon 37 alussa. Työstä ei aiheudu tavallista maanrakennustyötä suurempaa pitkäkestoista meluhaittaa. Maanalaisten rakenteiden purkamisesta voi aiheutua lyhytkestoista kovempaa meteliä, ei kuitenkaan iltaisin tai viikonloppuisin. Urakan tilaajana on Hiedanrannan Kehitys Oy ja toteuttajana Turtolan Kaivin Oy.

Paras reitti pyöräilylle ja jalankululle on Tehtaan eteläpuolella

Jalankulun ja pyöräilyn reitiksi suositellaan tehtaan Paasikiventien puolella kulkevaa yhteyttä (kartassa vihreällä), jossa ei ole auto- tai työmaaliikennettä. Kesällä avattu yhteys vie turvallisesti Tehdasaukiolle ja edelleen Lielahden kartanolle. Tehdaskartanonkadun kevyen liikenteen yhteys on vain tarkoitettu kiinteistölle kulkeville.

Raiteet ylittävä pyöräilyn ja jalankulun yhteys näkyy myös alla olevalla videolla. Kuvaus: Pasi Tiitola.

Lisätietoja:

Laura Jussila
rakennuttajapäällikkö
Hiedanrannan Kehitys Oy
044 351 7309
laura.jussila@hiedanranta.fi